2024. április. 24, szerda
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  Koncert és emlékest zárta a nyarat
2022-08-26 09:31:15, Városi hírek


Vastag Tamás koncert és Máté Péter emlékest színesítette a Nyárzáró fesztivál első napját. Az emlékkoncertet Tabáni István, illetve Molnár György és zenekara előadásában láthatta a szép számban összegyűlt közönség.

 

A kétnapos programsorozat kezdetén sétáló óriásbábok lepték el a Szent István teret. Míg egyesek az óriásokkal barátkoztak vagy éppen táncoltak, addig néhányan a kitelepült standokat látogatták meg.

A koncertek sorát Vastag Tamás beszélgetős, házibuli hangulatú előadása nyitotta, mellyel megalapozta a hangulatot az est hátralevő részére. A meglehetősen interaktív koncertre olyan dalokat válogatott össze, melyeket a közönség ismer és szeret.

Az előadóművész jövőbeli terveiről is beszélt, azt is elmondta, szeretné-e folytatni színészi pályafutását. Énekes karrierjét illetően elárulta, kik inspirálták a leginkább, míg meg nem találta saját énekhangját.

Szeptemberben Vastag Tamás zenekarával egy saját alkotói táborba vonul. Az intenzív két hét célja, hogy új dalokat írjanak, amikkel jövőre már koncertezhetnek is.

Augusztus 18-i fellépésük után Tabáni István, illetve Molnár György és zenekara „vette át” a mikrofont és a hangszereket a színpadon.

Érdemes volt a Szent István téren maradni a koncertek után is, az estet rendhagyó módon folyékony tűzijáték, illetve lángshow zárta.



Kapcsolódó képgaléria:



Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink