2024. július. 27, szombat
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  A választás tétje: béke vagy háború
2024-06-10 12:41:38, Városi hírek


Lakossági fórumon vett részt Berettyóújfaluban a Nadányi Zoltán Művelődési Ház színháztermében Deutsch Tamás. A Fidesz–KDNP EP-listavezetője a június 9-i európai parlamenti választás kapcsán érkezett a városba Vitányi István országgyűlési képviselő és Muraközi István polgármester meghívására.

 
Deutsch Tamás, aki nem először jár Berettyóújfaluban, interjújában kitért a városban látható fejlődésre. Mint fogalmazott, példaértékűek az itt tapasztalható fejlesztések, és ebben az itt élőknek, a városért, a térségért dolgozóknak egyaránt nagy szerepe van.
 
Soha ekkora tétje európai parlamenti választásnak nem volt, mint most - mondta Deutsch Tamás. A politikus az országjárás fontosságát hangsúlyozva kiemelte, a Fidesz és a KDNP a közéleti munkáját a párbeszédre és a választópolgárokkal történő személyes találkozásra alapozza. Június 9-nek ez a tétje: továbbra is erős, vagy a mostaninál is erősebb lesz-e a békepárti hang az Európai Parlamentben – szögezte le Deutsch Tamás.
 
Az Európai Unióban az elmúlt húsz évben az egyre elmélyülőbb válság látható. Az akkori csatlakozásunkkor egy a maihoz képest más értékek és más szemlélet mentén működött az unió – mondta Deutsch Tamás. Úgy fogalmazott, sokkal inkább az a modell lehet Európa jövője, mely szakítva a politikai megfontolásokkal, egyfajta közép-európai, magyar példa lehet.
 


Kapcsolódó képgaléria:



Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink