2024. július. 27, szombat
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  Idén is sokakat vonzott a Critical Mass
2024-06-10 13:09:34, Városi hírek


A sok éves hagyományt követve ebben az évben is megtartották a népszerű kerékpáros felvonulást és túrát, vagyis a Critical Masst.

 
A május 18-ai alkalomra szép számmal gyűltek össze érdeklődők a város főterén. A helyi lakosok mellett a környékbeli településekről is csatlakoztak biciklizni vágyók a programhoz, akiknek kerékpárjait a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság szakemberei igény szerint átvizsgálták, és ajándékokkal jutalmazták a KRESZ szabályainak megfelelően felszerelt bringák tulajdonosait. A több generációt is megmozgató Critical Mass célja a kezdetek óta változatlan: felhívni a figyelmet a kerékpáros infrastruktúra fontosságára, és egyúttal népszerűsíteni egy egészségesebb, környezetbarátabb életformát.
 
A zömmel a város bicikliútjain zajló felvonulást követően a szentpéterszegi horgásztóhoz kerekezett el a lelkes csapat, melynek tagjai egy piknik keretében pótolták az elégetett energiákat. A kerékpáros felvonulást, illetve túrát a bringás ügyességi verseny izgalmas és örömteli pillanatai tették még emlékezetesebbé.
 


Kapcsolódó képgaléria:



Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink