2024. július. 13, szombat
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  Városunk legjeit díjazták
2024-07-09 13:44:31, Városi hírek


A hagyományokhoz hűen idén is köszöntötték, illetve díjazták azokat az általános és középiskolás diákokat, akik kimagasló tanulmányi, sporteredményt értek el, vagy éppen a művészetoktatás területén alkottak maradandót a 2023/2024-es tanévben, így kiérdemelték, hogy „Berettyóújfalu LEG-jei” legyenek.

 
Muraközi István azt mondta, bár 2013 óta már nem az önkormányzat fenntartásában működnek az oktatási intézmények, a város számára mégis fontos, hogy elismerje azokat a kiemelkedő tanulókat, akik az elért eredményekkel nemcsak iskolájuk, hanem a település hírnevét is öregbítették. A polgármester arról is beszélt, idén miért a városi sportcsarnok adott otthont az eseménynek.
 
A díjazott diákok, akiknek köre az intézményvezetők javaslatai alapján alakult ki, az önkormányzat elismerő emléklapjával, illetve tárgyjutalmaival, továbbá fürdő-, fagyi- és mozijeggyel gazdagodtak. A programot gyerekek által előadott kulturális műsorszámok színesítették, akik vers- és prózamondó, énekes, hangszeres, valamint tánctudásukból adtak ízelítőt.
 


Kapcsolódó képgaléria:Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink