2024. május. 24, péntek
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  X. Bihari Múzeumpedagógiai Évnyitó
2018-09-21 15:29:05, Kulturális hírek


A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, a Berettyó Kulturális Központ – Bihari Múzeum és a Berettyóújfalui Tankerületi Központ szervezésében idén is megrendezésre került a Bihari Múzeumpedagógiai Évnyitó. Az eseménynek ebben az évben a Bodorka NépmesePont adott otthont.

 

A szeptember 20-án megtartott évnyitón köszöntőjében Muraközi István kiemelte, a megjelentek magas létszáma azt mutatja, nagy érdeklődésre számot tartó eseményt sikerült megszervezni. Kállai Irén elmondta, a rendezvény egy megfelelő alkalom arra, hogy megbeszéljék az új lehetőségeket és a megye múzeumainak kínálatával ismerkedjenek meg.

Bevezető előadásában Kapornai Judit tankerületi igazgató kihangsúlyozta, amit tesznek, az mind a gyerekekért történik.

Török Péter a Bihari Múzeum terveit vázolta fel a megjelenteknek.

A Bodorka NépmesePontot Kolozsvári-Donkó Rebeka és Rácz Anikó vezetők mutatták be, a Derecskei Gyümölcsös programkínálatával érkezett. A püspökladányi Karacs Ferenc Múzeum és a Hajdúszoboszlói Fazekasház képviselői is múzeumpedagógiai foglalkozásaikat ismertették. Emellett a résztvevők szórólapok formájában is információkat kaphattak a megye múzeumainak és kiállítóhelyeinek választékáról.Kapcsolódó képgaléria:Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink