2024. április. 19, péntek
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  Országos Könyvtári Napok
2018-10-09 10:10:42, Kulturális hírek


Ebben az évben is csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz a Sinka István Városi Könyvtár. Könyvbemutatókkal, előadásokkal, beszélgetésekkel, író-olvasó találkozóval készült a jeles alkalomra. Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében 2018-ban október 1-je és 7-e között került megrendezésre a hazai könyvtári rendszer legátfogóbb programsorozata.

 

A könyvbemutatón a szerzőt Muraköziné Kiss Ildikó családtagként faggatta, harmadik beszélgetőtársuk a csökmői Faluház igazgatója, B. Kiss Andrea volt, aki az író családjának csökmői tagjait ismeri jól. A Mezőberényből származó, 18 éves Roxie Blue gyermekkora óta foglalkozik írással. A szerzőt többek között arról kérdeztük, milyen témát dolgoz fel Üdv a fedélzeten című könyve.

Október 4-én író-olvasó találkozó keretében Bosnyák Viktóriával találkozhattak az érdeklődők. A budapesti születésű, ifjúsági írónő „A sirály a király?” című könyvét hozta magával a gyermekkönyvtárba.

A rendezvénysorozat programjain a kisgyerekektől az idősekig mindenkit megszólítanak.

Az Országos Könyvtári Napok egyik fő célja, hogy felhívja a figyelmet a könyvekre, az olvasásra és a könyvtárak szolgáltatásaira.Kapcsolódó képgaléria:
Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink