2024. május. 23, csütörtök
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  Koncert az édesanyák tiszteletére
2023-05-22 12:58:48, Városi hírek


„Úgy szeretném meghálálni” – ezt a címet viselte a Zsinagóga Kultúrtér Koncertek legújabb, anyák napja alkalmából szervezett programja, melynek fellépője Mészáros János Elek volt.

 

A május 8-ai esten megjelent édesanyákat, nagy-, illetve dédmamákat Muraközi István köszöntötte a város és az önkormányzat nevében. A polgármester úgy fogalmazott: az egyik legbensőségesebb emberi kapcsolat az édesanya és gyermeke között van. „Ez egy olyan kötelék közöttük, ami nem szakad el soha” – véli a városvezető.

Az egész Kárpát-medencében ismert Mészáros János Elek berettyóújfalui fellépésén olyan dalok hangzottak el, melyekkel a magánénekes a jelenlévő édesanyáknak, nagy-, illetve dédmamáknak kedveskedett anyák napja apropóján.

Mészáros János Eleknek a templomi koncertjei a legkedvesebbek, mert az Isten házában tud igazán az emberek lelkének énekelni. Mivel városunkban a zsidó közösség egykori imaházában lépett fel, a magánénekest arról is kérdeztük, milyen érzés számára a zsinagógában színpadra állni.

A Zsinagóga Kultúrtér következő, július 10-ei koncertjén Papp Balázs és Kiss Ádám lépnek fel 19 órától.Kapcsolódó képgaléria:Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink