2024. április. 29, hétfő
 
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek  
     
  Farsangi családi délután a Bodorkával
2024-02-15 10:38:00, Városi hírek


Kicsik és nagyok érkeztek február 4-én a művelődési ház emeleti termeibe, hogy részt vegyenek a Bodorka NépmesePont családi délutánján.

 

A program témája ezúttal a farsang köré épült, melyhez kapcsolódva Csősz Ádám „A selyp lányok”, míg Ványi Zsófia a „Kolontos Palkó” című mesét mondta el a jelenlévőknek. A kézműves foglalkozásokon a selyp lányok, illetve Palkó figurái készültek el papírból, farsang lévén zajkeltő eszközt, dobot lehetett készíteni, ezek mellett számos játék közül is lehetett válogatni, így elmondható: a farsangi családi délután ismételten remek alkalom volt a játékra és az alkotásra.

A népmesepont fő célkitűzése, hogy mivel a mai kor nem kedvez a mesének, valamint a mesélésnek, megteremtse azokat a közösségi programokat, ahol ismét elhangozhatnak és meghallgattatnak a történetek. Ezért szervezi meg időről időre családi délutánjait is a Bodorka, hogy olyan műanyagoktól mentes, fejlesztő, szórakoztató játékokat, illetve alkotó foglalkozásokat nyújtson az érdeklődők számára, melyek valamilyen módon kapcsolódnak az adott jeles naphoz, ünnephez, vagy az aktuálisan elhangzó mesékhez.



Kapcsolódó képgaléria:



Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
     
     MENÜ:  
  Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek

Impresszum | Elérhetőségeink